2020. Január 25-én ismét elindítjuk Hatha jógaoktatói képzésünket, melyre a jelentkezést megnyitottuk! Mindeninek ajánljuk ezt a képzést, aki oktatni szeretne, vagy csak a saját gyakorlását szeretné elmélyíteni.

Miért a Belvárosi Jógastúdió?

Ma már sok helyen végezhetsz képzést, de nem mindegy, hogy hol szerzed meg a diplomád. A Hatha jóga, amire Mi megtanítunk, a forrása minden jógairányzatnak. Ez a legbővebb tárháza a jógának, az ebben való jártasság segít, hogy az összes többi irányzatot könnyedén magunkévá tudjuk tenni. A Hatha jóga ugyanakkor szabadságot is ad az oktatónak; nincs megkötött kéz, szabadon hallgathatsz az érzéseidre az óráid során. Hidd el nekünk: ezt a gyakorlóid is értékelni fogják!

Oktatóink folyamatosan képzik magukat,  a jóga tradícionális tudását kiegészítve a modern biomechanikai szemlélettel a közép-európai ember képességeit és igényeit figyelembe véve vezetik óránkat.

És még egy érv a Belvárosi Jógastúdió mellett: a végzettek lehetőséget kapnak arra, hogy órát tartsanak nálunk.

A képzésről

Egy hiteles jógaoktatásnak fel kell fednie a jógázás valódi céljait. Ez egyfajta spirituális önmegvalósítás is, ami magában hordozza a pozitív személyiségváltozást és egy egészségesebb, tisztább életmódot is.

A NitaYoga Központ és a Belvárosi Jógastúdió – Miskolc autentikus Hatha jógaoktató képzését Kiss Zoltán Nitai vezeti Miskolcon is immár hatodik éve.

A képzésen átfogó ismeretet kapsz a jógikus filozófia ősi tudásából, anatómiából, a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik. Megismerkedhetsz továbbá a relaxáció oktatásának alapelveivel is.

Ezzel a tudással felvértezve a mai felgyorsult életmódban élő emberek életében a testi-lelki felfrissülés és a béke szigete leszel.

Célunk, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógini/jógi váljon belőled, aki talpraesett, életrevaló, és aki a közép-európai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani.

Képzésünk 200 órás nemzetközi (Yoga Alliance International) Hatha jóga diplomát ad, amellyel a világ minden részén tarthatsz órákat. A NitaYoga Központ által kiállított diploma magában is teljes értékű YAI diploma, de ha szeretnéd, a YAI oldalán fényképes regisztrációt is kérhetsz további 100 € regisztrációs díj befizetésével. Így az indiai oldalon is szerepelni fogsz fotóval, mint végzett diák.

Csak az elméleti foglalkozások időpontja fix, a gyakorlati órák időpontjait illetően rugalmasak vagyunk, azokat a leendő szádhakákkal egyeztetve állítjuk be.

A képzés díja: 204.000.- Ft

Jelentkezésedet 55.000.- Ft előleg befizetésével erősítheted meg, melyet központunkban előre egyeztetett időpontban tudsz befizetni. Ezzel egy időben kérlek hozd magaddal ezt az általános oktatási szerződést is, melyet innen tudsz letölteni:

https://drive.google.com/open?id=1XWZp7j7c-t5Y3DmG6Ipk_lfIIKJtmpiJ

A díj hátra lévő részét legkésőbb a tanfolyam első napjáig kell rendezni. Részletfizetés lehetséges maximum 4 részletben, ezesetben 55.000,- Ft/hó ellenében vehetsz részt.

Ha még kérdésed van, ne habozz, tedd fel akár itt üzenetben, akár telefonon!