2022. Márciusában ismét elindítjuk Hatha jógaoktatói képzésünket, melyre a jelentkezést megnyitottuk! Mindeninek ajánljuk ezt a képzést, aki oktatni szeretne, vagy csak a saját gyakorlását szeretné elmélyíteni.

Miért a Belvárosi Jógastúdiót válaszd?

Ma már sok helyen végezhetsz ilyen képzést, de nem mindegy, hogy hol szerzed meg a diplomád. A Hatha jóga, amire Mi megtanítunk, a forrása minden jógairányzatnak. Ez a legbővebb tárháza a jógának, az ebben való jártasság segít, hogy az összes többi irányzatot könnyedén magunkévá tudjuk tenni. A Hatha jóga ugyanakkor szabadságot is ad az oktatónak; nincs megkötött kéz, szabadon hallgathatsz az érzéseidre az óráid során. Hidd el nekünk: ezt a gyakorlóid is értékelni fogják!
Kis csoporttal dolgozunk, így a maximális figyelem biztosított midenki számára. Csak az elméleti foglalkozások időpontja fix, a gyakorlati órák időpontjait illetően rugalmasak vagyunk, azokat a leendő szádhakákkal egyeztetve állítjuk be.
Leendő oktatóink komplex képzettséget kapnak a jóga tradicionális tudását kiegészítve modern biomechanikai szemlélettel, hogy a közép-európai ember igényeinek megfelelően tudják majd alakítani az órákat.
És még egy érv a Belvárosi Jógastúdió mellett: a végzettek lehetőséget kapnak arra, hogy órát tartsanak nálunk.
A képzésről:
Egy hiteles jógaoktatásnak fel kell fednie a jógázás valódi céljait. Ez egyfajta spirituális önmegvalósítás is, ami magában hordozza a pozitív személyiségváltozást és egy egészségesebb, tisztább életmódot is.
A NitaYoga Központ és a Belvárosi Jógastúdió – Miskolc autentikus Hatha jógaoktató képzését Kiss Zoltán Nitai vezeti Miskolcon is immár hetedik éve.
A képzésen átfogó ismeretet kapsz a jógikus filozófia ősi tudásából, anatómiából, a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik. Megismerkedhetsz továbbá a relaxáció oktatásának alapelveivel is.Ezzel a tudással felvértezve a mai felgyorsult életmódban élő emberek életében a testi-lelki felfrissülés és a béke szigete leszel.
Célunk, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógini/jógi váljon belőled, aki talpraesett, életrevaló, és aki a közép-európai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani.
Képzésünk 200 órás nemzetközi (Yoga Alliance International) Hatha jógaoktató diplomát ad, amellyel a világ minden részén tarthatsz órákat. A NitaYoga Központ által kiállított diploma magában is teljes értékű YAI diploma, de ha szeretnéd, a YAI oldalán fényképes regisztrációt is kérhetsz további 100 € regisztrációs díj befizetésével. Így az indiai oldalon is szerepelni fogsz fotóval, mint végzett diák.
Tematika:

– Jógafilozófia

– Anatómia

– Oktatáselmélet

– Életmód

– Óratartási gyakorlat

– Igazítás

– Pranajama

– Vizsga óra megtartása a terem vendégeinek

A képzés díja: 240.000.- Ft
Jelentkezésedet 70.000.- Ft előleg befizetésével és a kitöltött oktatási szerződéssel tudod megerősíteni. A díj hátra lévő részét legkésőbb a tanfolyam első napjáig kell rendezni.

Részletfizetés:
Maximum 4 részletben: 70.000,- Ft/hó ellenében vehetsz részt az oktatáson.
Ha van még kérdésed, ne habozz, tedd fel akár itt üzenetben, akár telefonon!