Fejlessz ki magadban jó tulajdonságokat, magas szintű gondolkodást, és haladj az önmegvalósítás útján. Ma már sok helyen végezhetsz képzést, de nem mindegy, hogy hol szerzed meg a diplomád. Egy hiteles jógaoktatásnak fel kell fednie a jógázás valódi céljait, ami egyfajta spirituális önmegvalósítás is, amely magában hordoz egy pozitív személyiségváltozást és egy egészségesebb, tisztább életmódot is.
A NitaYoga Központ és a Belvárosi Jógastúdió – Miskolc autentikus hatha jógaoktató képzésére jelentkezhetsz, mely Kiss Zoltán Nitai vezetésével folyik Miskolcon is immár 5-ik éve.
A képzésen átfogó ismeretet szerzel a jógikus filozófia ősi tudásából, a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik és megismerkedhetsz a relaxáció oktatásának alapelveivel. Ezzel a tudással felvértezve a mai felgyorsult életmódban élő emberek életében a testi-lelki felfrissülés és a béke szigete leszel.
A képzés célja, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógini/jógi legyen belőled, aki a közép-európai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani, és ezen túl talpraesett és életrevaló legyél, aki minél több emberhez el tudja juttatni a jóga tudását!
Képzésünk 200 órás nemzetközi (Yoga Alliance International ) hatha jóga diplomát ad, amellyel a világ minden részén tarthatsz órákat. A NitaYoga Központ által kiállított diploma magában is teljes értékű YAI diploma, de ha szeretnéd, a YAI oldalán fényképes regisztrációt is kérhetsz további 100 € regisztrációs díj befizetésével. Így az indiai oldalon is szerepelni fogsz fotóval, mint végzett diák.

Csak az elméleti foglalkozások időpontja fix, a gyakorlati órák időpontjait illetően rugalmasak vagyunk, a szádhakákkal egyeztetve állítjuk be.

A tanfolyam díja 204.000 Ft

Részletfizetési konstrukciók:
– 50% befizetésével el lehet kezdeni a tanfolyamot, a második hónapban pedig a maradék 50%

2019-es tanfolyamunk 2019.02.03-án indítjuk.

Ha még kérdésed van, ne habozz, tedd fel akár itt üzenetben, akár telefonon!